Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 23-12-2023 12:27:27
Garantie & Verzekeringen

Installatie voordeur: stukje trap weggezaagd

Jammer genoeg heeft u geen foto van het totale kozijn geplaatst want als er aan de andere zijde ook nog een ruit aanwezig is dan had de voordeur opgeschoven kunnen worden en dan is het zeker een inmeetfout geweest.
als de vloerbedekking al aanwezig was dan zie ik wel dat die niet meer in het geheel aansluit want aan de schuine kant is een kier zichtbaar.
het lijkt me niet dat er 20 centimeter in de lengte van de trap afgezaagd is want bij de onderste tree loopt bij een trap de plank niet schuins af maar haaks op de vloer.
de foto duidt daar ook op want anders was er een zichtbaar deel van de vloerbedekking geweest waar de uitloop van de trap te zien was.
edoch de afwerking verdient geen schoonheidsprijs want na het zagen is het blanke deel niet van soortgelijke aflaklaag voorzien en zal alsnog dienen te gebeuren.
zo te lezen zjn er in eerste instantie al meerdere zaken niet naar wens gegaan en toen er ook nog een schuine kant een de trap gezaagd moest worden was u er begrijpelijk klaar mee.
restitutie van het gehele bedrag is geen optie want dan is de leverancier gerechtigd de kozijnen weer tot zich te nemen maar u heeft wel recht op de afwerking van de het afgezaagde deel van de trap.