Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mabelle
Mabelle - 25-12-2023 18:38:19
Winkels & Webshops

Ervaring thousaints

Thousants.com is inderdaad uit de lucht, maar het lijkt het er sterk op dat ze verder zijn gegaan met een andere site https://www.thsnts-label.nl/" target="_blank">https://www.thsnts-label.nl/ 

onderaan op de homepage staan zogenaamde positieve reviews op trustpilot, maar als je dan op trustpilot kijkt, staat er nog geen enkele review! https://nl.trustpilot.com/review/thsnts-label.nl" target="_blank">https://nl.trustpilot.com/review/thsnts-label.nl 

vaak kun je met 1 check er al achter komen of je met een dropshipper te maken hebt. kijk als eerste altijd naar wat er staat onder retourneren.
zodra je daar china/azië ziet staan, is het dus een dropshipper.

en kijk maar eens wat onderaan deze pagina https://www.thsnts-label.nl/pages/retourbeleid" target="_blank">https://www.thsnts-label.nl/pages/retourbeleid betreffende retourbeleid staat.
alle retouren worden verzonden naar ons centraal magazijn in azië op kosten van de koper 

en dat zogenaamde centraal magazijn is dus gewoon aliexpress of temu.