Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 27-12-2023 11:36:45
Huishouden & Energie

Dak inspectie hoe vind ik een betrouwbare partij?

Ten eerste vermoed dat de dakvorsten de oorzaak zijn van het geheel. 
tweede zoek op internet voor je oeveereenkomst gaat eerst naar de werkelijke kosten. 
ben reeds opgelicht door een dakdekker en geintimideerd, waarbij vervolgens nog jusitie (hlem)  nog politie (alkm) niets mee doet, je staat heel vlug met lege handen en aanverwante frustraties. r en b reken daarbij niet te vlug op ondersteuning of hulp. 
ga bij een lokale aannemer en laat je niet overtroeven door een zoekmachine en de aanverwante bedrijven, ook deze zijn niet betrouwen en voor je het weet zit je met een bedrijf opgescheept aan de andere kant van het land onder het mom dat het een plaatselijk bedrijf is waarvan toevallig iemand in de buurt is. in deze sector komen vele gevallen van oplichting en bedrog, wees dus goed op je hoede met wat je toelaat en doet. voorbeeld: reparatie nokvorst is maximaal 320 euro per 5 meter - bedriegers uit nb rekenen 120 per meter en gooiren er vervoglens bij afrekenen nog eens extra geld boven op waardoor het eindresultaat 900 euro wordt. 
nogmaals ga niet in zee met zoekmachines, zoek in de directe opgeving, bij wantoestanden zijn deze beter te benaderen en op aan te spreken. pas goed op er loopt te veel tuig in deze sector. ga ook niet in zee met mensen met een buitenlandse naam (niet discrimiderende bedoeld) maar de kans is te groot dat het mis gaat.