Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Joey B
Joey B - 27-12-2023 11:56:49
Winkels & Webshops

Ervaringen met poluno amsterdam?

Ik ben al weken bezig met deze oplichters. eind november truien en vesten besteld. zit nog steeds op de helft  te wachten plus wat binnen is. is te klein en van slechte kwaliteit vergeleken met de prijs. 

je moet echt dreigen om niet een geautomatiseerd antwoord terug te krijgen. en dusbvan een echt persoon een antwoord te krijgen

proberen eerst 30% teruggave te bieden. 
met wat kortingen. niet mee akkoord gegaan. vervolgens bieden ze 70% teruggave. zonder dat ik spullen retour hoef te sturen.  ook moet mee akkoord gegaan.
retourformulier gehad moet op eigen kosten verzonden worden. maar heb na een maand nog steeds niet alles binnen en willen ze me verplichten op die spullen te wachten om  vervolgens pas retour te sturen. en dan nog een maand te wachten voordat ik mijn geld terug heb want dat krijg je pas als de retour binnen is.

ik ben met een jurist aan het kijken. welke regels ze allemaal overtreden. 

er staat zelfs in hun voorwaarde dat ze zelf niet verantwoordelijk zijn voor onjuiste informatie op de website..  zijn echt een stelletje oplichters bij elkaar. 

plus de naam is misleidend denk maar niet dat ze in amsterdam zitten hoor