Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 29-12-2023 19:34:33
Elektronica & TV

Oral-b io series 7 elektrische tandenborstel

Als zoals u stelt dit werkelijk in een folder staan, dan is er ook m.i. sprake van een relevante fout en hoeft men dat bij kruidvat niet te leveren.

zie dit wat u eventueel toch wel kunt doen: https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/prijzen-en-kosten/voorbeeldbrief-niet-eens-met-prijsfout" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/prijzen-en-kosten/voorbeeldbrief-niet-eens-met-prijsfout

en toch ook dit (terzijde): dit is frappant, laat ik nu vooral gisteren een 3-berichten hebben gezien waaronder 1 dat ik 'een winnaar'zou zijn om deze tandenborstel voordelig te kunnen kopen. vanuit verscillende bronnen, in ieder geval 2 zogenaamd afkomstig van bol.com maar niet met een bol.com verzendadres maar een ;'merkwaardige' en daarmee  in ieder geval niet van kruidvat. ik heb dat als spam weggezet.