Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 02-01-2024 12:21:30
Computers & Telefonie

Laptop dood

De laptop is overigens 3 jaar en 6 maanden oud en daarmee al redelijk verouderd en is in goede staat waard wat iemand er voor wil betalen.
uw verwachting dat een laptop zeker 5 jaar mee kan gaan is een verwachting die helaas niet altijd op gaat want elk elektronisch apparaat gaat een keer kapot maar wanneer is niet te voorspellen.
uw laptop is volgens unetovni na 3 jaar economisch afgeschreven en voor zover ik weet hanteerd de mediamarkt die unetovni afschrijvingslijst ook.
mede omdat de garantietermijn al met 1 jaar en 6 maanden ruimschoots verlopen is waren de reparatiekosten toch voor uw rekening gekomen en waren zo hoog geweest dat u van reparatie had afgezien.
wat u frustreerd is dat er geen onderdelen meer verkrijgbaar zijn maar als ze er nog waren was u dan bereid om de reparatiekosten ook te betalen want recht op coulance heeft u zeker niet meer.