Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-01-2024 17:37:33
Vrije tijd & Tuin

Buren hebben schutting 30 cm meer de poort in geplaatst mag dit

De belangrijkste vraag is of de schutting dan wel geheel op het terrein van uw achterburen straat en zo niet, dan kunt u terecht bezwaar maken en dat kunt u zelfs indien het sccuttindeel op de erfgresn staat want dan is het mandelig en had u toestemming moeten geven en is het zelfs dan 50% uw eigendom.

dit is op zich 'een aardige'zaak voor 'de rijdende rechter' of mr. frank visser. voor nader advies en hoe procedureel te handelen: voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:

- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl heeft u een rechtsbijsandsverzekering, benader dan de verzekeraar om hulp. 

in ieder geval heb ikmde indruk dat het niet kan. m.b.t. erfgrens kunt u https://www.kadaster.nl/" target="_blank">https://www.kadaster.nl/ benaderen. let op, er zijn ook andere sites waar u gegevens kunt ophalen maar let dan goed op wat dan de kosten zijn.