Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 10-01-2024 14:59:39
Geldzaken & Recht

Kosten opzeggen via bymetis

Mijn reactie: wie eist bewijst en op basis van hetgeen u stelt heeft u geen gebruik gemaakt van de dienstverlening door 'by metis' en zal men dat ook niet kunnen bewijzen.  zo men dan het lef hgeeft om een deurwaarder in te schakelen, geeft dan te kennen dat men eerst maar eens zou moeten bewijzenb dat u gebruik heeft gemaakt van hun dienst en er hoe dan ook nooiit een opzegging van u bij de unhcr is ontvangen. u was opzeggen ook helemaal niet van plan. vraag bij uncr wel om een schrifrtelijk bewijs van hetgeen u stelt indien dat uitsluitend mondeling werd gegeven. laat u niet imponeren ddor een eventieel incassobureau. zo er  onverkoopt toch een oproeping zou komen voor een zitting bij de kantonrechter, reageer dan met ook: geen enkel bewijs en ga dan wel naar de zitting. men zal dan op grond van 'geen bewijs' behoorlijk 'lik op stuk krijgen'.

voor alle zekerheid, neem contact op met - het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl en u zou zelfs om advies kunnen vragen bij de politie (melding).

mijn devies is in ieder geval niet betalen want dan bent u uw geld kwijt resp. zult zelf moeite moeten doen om het terug te krijgen. afgezien daarvan: een bedrijf kan geen boete opleggen! en nogmaals: laat u niet intimideren! (heeft u een rechtsbijstandsverzekering, vraag dan daar om hulp/advies, hun reactie zal m.i. dan niet veel anders zijn en kan men namens u actie nemen)