Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 11-01-2024 01:13:00
Computers & Telefonie

Mag hp mijn inktcartridge blokkeren omdat ik mijn abonnement heb opgezegd?

Hallo marietvd , 

de voorwaarden : 

aanpassen of opzeggen wanneer je wilt: je kunt je plan op elk gewenst moment online aanpassen of opzeggen. als je het hp instant ink plan opzegt, kun je weer originele hp standaard- of xl-cartridges gaan gebruiken. upgrades van het plan treden direct in werking en de kosten worden met terugwerkende kracht of tijdens de volgende factureringsperiode in rekening gebracht, afhankelijk van de keuze van de gebruiker. downgrades van het plan en opzeggingen treden in werking na de laatste dag van de huidige factureringsperiode 



opzegging.



opzegging door jou. je kunt je service op elk gewenst moment opzeggen, online op https://www.hpinstantink.com/" target="_blank">www.hpinstantink.com, opzeglink https://www.hpinstantink.com/cancel" target="_blank">www.hpinstantink.com/cancel (zakelijke klanten gebruiken deze annuleringslink: https://www.hpinstantink.com/cancel_%20business" target="_blank">www.hpinstantink.com/cancel_business) , of door te bellen met de klantenondersteuning van hp op het telefoonnummer dat in het begin van deze overeenkomst is vermeld.




je service wordt dan geannuleerd met ingang van de laatste dag van je huidige maandtermijn.als je huidige maandtermijn bijvoorbeeld loopt van 15 januari tot 15 februari en je op 30 januari een verzoek tot opzegging naar hp stuurt, wordt je service geannuleerd per 15 februari. na opzegging worden alle eventuele openstaande bedragen via je betaalmethode in rekening gebracht. de laatste maandtermijn wordt in zijn geheel via je opgegeven betaalmethode in rekening gebracht en er vindt geen terugbetaling plaats van de pagina's van het serviceplan of de meeneempagina's die je in die laatste maand niet hebt geprint of andere kosten. het eenvoudigweg verwijderen van de abonnementscartridges uit je printer, niet printen en/of je printer niet verbinden met internet leidt niet tot opzegging van je service of het anderszins stoppen van de factureringsperioden.




nadat je het inktabonnement opgezegd, zal hp op afstand de abonnementscartridge uitschakelen, zodat je daarmee niet langer kunt printen. vervolgens kun je de abonnementscartridge terugsturen naar hp. voor eventuele ongebruikte inkt wordt geen geld teruggegeven. om na opzegging te kunnen printen, moet je reguliere hp cartridges aanschaffen die geschikt zijn voor je printer.