Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 11-01-2024 18:26:51
Huishouden & Energie

Is united consumers oplichterij ?

Uit veelgestelde vragen van de link:


voor de inkoop van energie heeft unitedconsumers energie een duurzame relatie met engie nederland retail. engie vindt de energie van de toekomst uit en maakt deze vandaag al beschikbaar voor u. energie die mooi is voor de wereld en voor u. engie is een belangrijke speler op de internationale energiemarkt en een betrouwbare partner van unitedconsumers. tot 1 januari 2016 was engie in nederland actief onder de naam electrabel.
 
als energieleverancier is unitedconsumers energie uw eerste aanspreekpunt. voor vragen over energieprijzen, de meterstand of uw energierekening kunt u altijd contact met ons opnemen. wij zorgen voor betrouwbare en goedkope energie.

https://www.unitedconsumers.com/energie/#collapse-q6" target="_blank">https://www.unitedconsumers.com/energie/#collapse-q6

https://nl.trustpilot.com/review/www.unitedconsumers.com" target="_blank">https://nl.trustpilot.com/review/www.unitedconsumers.com