Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 15-01-2024 11:55:15
Geldzaken & Recht

Suikerbelasting een ordinaire lastenverhoging ?

Als je je er zo over opwindt, waarom stop je dan niet met frisdranken drinken. pats... daar zul je de boeven van de suikertaks vast mee hebben /sarcasm off

de meerderheid van nederland heeft meerdere keren gekozen voor de kabinetten rutte i-iv. dus nu moeten we allemaal een extra belasting betalen. de meerderheid heeft ervoor gezorgd dat iedereen in nederland op de blaartjes moet zitten.

nu zit ik niet blaartjes want ik drink geen frisdranken of andere suikerhoudende (sappen zijn dat ook) dranken. het kan deze  is mijns inziens geen ordinaraire lastenverzwaring. oh ja, ik heb een hele kleine portemonnee en kan deze suikertaks wel begrijpen, want suiker is vreselijk verslavend en kijk ook eens naar de jongere generaties.