Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fikfeeks
fikfeeks - 15-01-2024 13:09:37
Geldzaken & Recht

Suikerbelasting een ordinaire lastenverhoging ?

Alles leuk en aardig, maar een suikervrij produkt belasten met een suikertaks slaat natuurlijk helemaal nergens op. en zoals al eerder gezegd zal de jumbo er ook nog wel wat bovenop gezet hebben. alles in het kader van de "suikertaks" 

verder zijn er vast heel veel mensen die, net als ik, misselijk worden van de suikervervangers. ik proef het meteen bij de eerste slok. thuis drink ik alleen waterdrop, dat zijn blokjes met een smaakje zonder toegevoegde suikers die je oplost in water, maar als ik bij mensen op visite ben zetten ze me vaak light voor. brrr.

het is leuk om te zeggen dat we zelf voor deze regering gekozen hebben, maar volgens mij regeren niet altijd de partijen waar het volk voor gekozen heeft met elkaar. en als ze zo met onze gezondheid begaan zijn, er zijn heel veel produkten waar suikers in zitten waar je het niet verwacht, net als al het zout wat overal in zit. dat is ook niet gezond, doe daar ook maar eens iets aan.