Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alk
alk - 17-01-2024 23:18:39
Geldzaken & Recht

Wie heeft ook slechte ervaringen met innova energie ... ?!?!

beetje laat misschien, maar kijk eens op thrustpilot. innova energie krijgt van 77% van de recensies een 1. je bent niet de enige die erin geluist is.


ik verbaas mij erover dat erg veel mensen naar het maandbedrag kijken. dit is een voorschot. dit heeft niets met je jaarbedrag te maken.
ook ik wordt gebeld door energie cowbows. ze willen altijd mijn voorschotbedrag bij mijn huidige leverancier weten. ik zeg dat dit niet belangrijk is en dat alleen de vaste kosten, de m³ prijs van het gas en de kwh prijs van de electra belangrijk zijn. als ik deze 3 prijzen heb kan ik deze vermenigvuldigen met mijn jaarverbruik en het aantal maanden. dan weet ik gelijk mijn geschatte jaarprijs. vreemd genoeg kan niemand mij deze prijzen in een telefoongesprek vertellen.


 


gaslicht.com zet innova energie nog prominent als betrouwbare maatschappij neer. ik heb gaslicht (bencompare) hier een kritische mail over gestuurd en kreeg dit antwoord,


 


bedankt voor uw bericht.

de leveranciers die op onze website staan zijn vanuit ons gezien betrouwbaar, dit geldt ook voor innova. wat betreft de slechte recenties zijn deze bij vrijwel elke leverancier aanwezig momenteel.
op het moment dat wij merken dat innova niet meer aan onze eisen voldoet zullen wij deze ook niet meer tonen op de website.
ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. 

met vriendelijke groet,

team bencompare