Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 20-01-2024 09:15:17
Geldzaken & Recht

Kun je ondertussen alleen maar internetbankieren als je een aaifoon hebt?

U maakt de keuze om geen slimme telefoon te gebruiken en de bank biedt u ook een andere keuze om toch te kunnen bankieren weliswaar met beperkingen maar die beperkingen zijn voor uw eigen veiligheid en niet om u te dwingen een slimme telefoon aan te schaffen.
de limiet van 5000 euro per dag is voldoende voor de dagelijkse uitgaven en als u een nieuwe fiets wil kopen kunt u ook met de verkoper afspreken om het restbedrag boven de 5000 euro op de dag van afhalen te voldoen.
met een aannemer kunt u ook afspraken over de betaling maken door de betaling in delen te voldoen dat geeft meer zekerheid dat de aannemer de klus afmaakt en niet met de noorderzon verdwijnt.
wat dat betreft maakt u uw probleem groter dan het is want u koopt niet dagelijks een nieuwe fiets en zeker geen dagelijkse verbouwing van de woning.
u zou gelijk hebben als de bank u zou verplichten een apparaat aan te schaffen waarmee u enkel kunt internetbankieren zoals de digipas toch is maar in dit geval is een slimme telefoon een multifunctioneel apparaat die ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden.