Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-01-2024 15:22:35
Winkels & Webshops

Prominent

Aanvullend: hier is van belang of de stoel werkelijk op maat is gemaakt. dat zou betekeken dat de verkoper inderdaad met meetlat etc. actief moet zijn geweest edoch er in dit soort gevallen toch ook vaak sprake is van 'een fraai verkoopverhaal.  er is sprake van een  aankoop aan huis en dsan geldt in ieder geval de 14 dagen bedenktijd. zie voor nadere en aanvullende info: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/spijt-van-je-aankoop-of-bestelling" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/spijt-van-je-aankoop-of-bestelling.   voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:

- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl.  het bankstuk zal m.i. hoe dan ook niet op maat zijn gemaakt. 

 herhaald, men dient wel te bewijzen dat de stoel op maat is gemaakt en daar zouden dan ook aantekeningen inzake die maatvoereing op de bsestelling moeten staan. kan men dat bewijzen, dan is helaas 'koop is koop'.