Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 26-01-2024 14:47:43
Winkels & Webshops

Beko wasmachine gekocht in juni 2017 aan de voorkant zo verroest dat er groot gat in zit. heb ik nog garantie?

Gezien de gigantische roestvorming moet dat al vanaf aankoop aan de gang zijn geweest want zo erg heb ik het zelfs bij een z merk wasmachine niet gezien en zeker niet op die plaats.
ik las dat de wasmaschine in de keuken is geplaatst en dan moet de lekkage toch wel opgevallen zijn omdat het koude water met kracht in de zeepbak behuizing gespoten wordt.
zoals al vermeldt is de garantie al geruime tijd verlopen en een beroep op de wettelijke garantie leverd het sop in de kool niet op.
daarbij is het cosmetisch defect die de werking van de wasmachine niet beïnvloed maar de wasmachine er uiteraard niet mooier op maakt en zeker niet als die in een keuken stat.
een nieuwe wasmachine aanschaffen is de duurste optie en de goedkoopste is met een staalborstel de roest weg borstelen het metaal met roestwerend middel behandelen en daarna eventueel met een polyestervezel plamuur die voor metaal geschikt is het ontstane gat vullen.
na drogen met schuurpapier glad schuren, de gehele voorzijde van de wasmachine met een plakfolie naar keuze beplakken en als u dat secuur doet ziet niemand behalve u zelf er iets van want u blijft die roestplek altijd zien en hopelijk nog een jaar of 5 want ook al is beko geen a merk wil dat niet zeggen dat een huidige miele wasmachine zo goed is als die het merk toen was.