Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 02-02-2024 17:37:53
Geldzaken & Recht

Vermoeden diefstal pakketbezorger

een bezorger of werknemer van dhl met rontgenogen, wat bijzonder. of denkt u dat personeel meerdere pakjes gaat open maken in de hoop dat er iets leuks in zit?


"laatst bekende gewicht toen het pakket naar het lokale sorteercentrum kwam was 650g. precies het gewicht wat de verzender heeft verstuurd. dan bij lokale sorteercentrum ineens 'leeg en zeer lichtgewicht'. sure....."

dus is er daar iets gebeurd. bedenk wel dat personeel geen jassen en tassen op de werkvloer hebben, ze enorm onder tijdsdruk staan en geen tijd hebben om willekeurige pakjes open te maken, de inhoud te bekijken en ergens wegmoffelen in de hoop niet gezien te worden. nog voordat de youtube link was gedeeld was mijn gedachte al dat deze envelop gewoon op de lopende band is beschadigd geraakt. en dat is echt de fout van de verzender, want die hoort het zo te verpakken dat het verwerkt kan worden.