Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 03-02-2024 11:10:44
Voeding & Gezondheid

Medicijnen tekort

Dat er een medicijntekort is zal u niet ontgaan zijn en dat heeft er mee te maken dat fabrikanten problemen hebben in het productieproces en er wereldwijd een tekort aan medicijnen is.
de medicijnen die er wel zijn worden aan de hoogste bieder verkocht en aan die vorm van chantage doet nederland niet mee, wat dat betreft hebben de medicijnfabrikanten de macht en vaak ook het patentrecht om de medicijnprijs op te drijven want andere medicijnfabrikanten mogen geen soortgelijk medicijn produceren.
uw stelling 'we betalen ons blauw' gaat mank want een basis zorgverzekering doet om en nabij de 140 euro per maand en de zorgtoeslag bedraagt 123 per maand afhankelijk van het inkomen.
sec gezien betaald u bij de hoogste zorgtoeslag maar 17 euro per maand voor de basis zorgverzekering maar dat vergeet u voor het gemak maar even.
ik begrijp uw boosheid maar u legt de schuld bij de verkeerde want zolang medicijnfabrikanten met deze vorm van chantage geen halt toegeroepen wordt worden medicijnen onbetaalbaar en de medicijnfabrikanten maken torenhoge winsten over de rug van de patiënten die er de dupe van worden.