Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Jaarafrekening vattenfall stuk hoger dan verwacht nav termijnbedragadvies

goedemiddag,

fijn dat je toch geld terugkreeg! al kan ik me voorstellen dat het een tegenvaller is als je een hogere teruggave verwachtte. we hadden in september last van een bug in het termijnbedragadvies. hierdoor kwam het voor dat we adviseerden het termijnbedrag te verlagen, terwijl er een bijbetaling werd verwacht. het advies gaf op dat moment ook aan dat we een bijbetaling verwachtten. die bug speelde ook bij een aantal klanten met oudere, niet slimme, meters.


 


gelukkig zijn er maar weinig mensen geweest die naar aanleiding van dit advies het termijnbedrag hebben verlaagd. omdat dit voor hen wel nadelige gevolgen kon hebben, hebben we ervoor gekozen deze groep te informeren.


 


ik check graag dubbel voor je of het advies in september inderdaad te laag was door die bug of dat er iets anders speelt. wil je hiervoor een mailtje sturen naar webcare@vattenfall.nl met je klantnummer, achternaam, geboortedatum, laatste 3 cijfers van je rekeningnummer en een link naar dit bericht?


 


vriendelijke groet,


ellen, vattenfall