Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mabelle
Mabelle - 08-02-2024 16:13:54
Huishouden & Energie

Zeer hoge servicekosten

De energiekosten zijn in 2022 behoorlijk gestegen, dus kan daaraan liggen. je hebt als bewoner recht op inzage van alle servicekosten die aan jou in rekening worden gebracht, zie voor meer info https://www.woonbond.nl/thema/huren-en-geld/huren-en-recht-servicekosten-hoe-check-je-servicekosten/" target="_blank">https://www.woonbond.nl/thema/huren-en-geld/huren-en-recht-servicekosten-hoe-check-je-servicekosten/ 

als je ziet dat het stroomverbruik enorm is gestegen t.o.v. een jaar eerder: er zijn steeds meer mensen die hun (extra) vriezers in de berging zetten, hun e-bikes opladen enz. om dat te voorkomen is in mijn appartementencomplex geen stopcontact in de berging.