Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Janzegt
Janzegt - 08-02-2024 16:57:36
Huishouden & Energie

Advies gevraagd: te hoge factuur koppeling cv met vloerverwarming

Ik hoop voor u dat de vloerverwarming inmidels naar tevredenheid werkt. 
helaas is er een klassieke fout gemaakt, door 2 aannemers te laten werken aan hetzelfde systeem. daardoor is het ook onmogelijk om te zeggen of de facturen oneerlijk zijn. daarbij komt ook nog eens dat het niet duidelijk is wat er in de offertes staat.

als ik uw verhaal lees, dan schrijft u over "het koppelen van de vloerverwarming" en daarna weer "het koppelen van de buizen". echter, even verder in uw verhaal blijkt dat het koppelen van de buizen ook inhoud het verwijderen van radiatoren. en als dat niet goed in de offerte staat, dan wordt dit beschouwd als extra werkzaamheden. 
een aannemer hoeft u geen uitsplitsing te geven van de werkzaamheden die vallen binnen de offerte. wel moeten extrakosten / meewerkosten worden gespecificeerd. 
mijn advies aan u is om een open en eerlijk gesprek aan te gaan met de aannemers, maar als u zelf niet weet welke werkzaamheden er gevraagd zijn aan de verschillende aannemers, dan zal het een moeilijk verhaal worden