Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 16-02-2024 11:20:16
Geldzaken & Recht

Mag formula1.com in verschillende eu landen verschillende tarieven rekenen

men mag rekenen wat men wil en het is aan de klant of deze hierin meegaat of niet!!


 


er is nog wel een andere, legale, optie..


kijk formule 1 via een vpn

of... kijk formule 1 via een stream https://www.prijsvergelijken.nl/internet-vergelijken/internet-blog/welke-vpn/" target="_blank">met een vpn. 


in een aantal andere landen wordt de formule 1 nog wel op de publieke omroep uitgezonden, bijvoorbeeld in oostenrijk of luxemburg.


en met een kleine omweg kun jij hier ook naar kijken. hiervoor heb je alleen een vpn nodig, waarmee je naar streams uit het buitenland kunt kijken. afhankelijk van het abonnement dat je kiest, kijk je gratis of voor een klein bedrag per maand naar de formule 1 races. je hebt verder geen speciaal abonnement nodig op viaplay of een andere streamingsdienst.


 


let er wel op dat je een vpn uitkiest met servers in de landen waar formule 1 nog op de publieke omroep wordt uitgezonden!