Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mabelle
Mabelle - 17-02-2024 12:01:18
Geldzaken & Recht

Hoe krijg je je rechtmatige geld van abn-amro.

Je hebt zelf geautomatiseerde processen verstoord door je tegenrekening op te heffen voordat alles was afgerond. dat was gewoon een domme zet van je. verder zie ik op trustpilot inmiddels al 13 reviews over hetzelfde en lees ik o.a.: blijf net zolang reviews plaatsen tot deze bank eens het besef krijgt dat wij klanten zijn, en zodanig behandeld dienen te worden. alweer 5 mails verstuurd naar de afdeling die gaat over de compensatievergoeding, maar ze reageren gewoon niet. 

en het dan nog vreemd vinden dat ze je geblokkeerd hebben op social media en niet meer op je mails reageren? je hebt mazzel dat ik me niet bezig hou met uitbetaling van die compensatie, want dan zou ik echt de verleiding niet kunnen weerstaan de overboeking on hold te zetten.

https://nl.trustpilot.com/users/5c03f25ff3da85a4fc8ec675" target="_blank">https://nl.trustpilot.com/users/5c03f25ff3da85a4fc8ec675