Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 20-02-2024 22:24:55
Geldzaken & Recht

Locatie gegevens

Of dit mag is afhankelijk van hoe belangrijk uw actuele locatie is voor de functie die u uitoefent. 

als er grote tijdsdruk is om u of één van uw collega's op de locatie van een melder te krijgen, dan is het voor de meldkamer van belang om uw exacte locatie te weten en kunnen monitoren. 

maar draait uw werk niet om écht spoedeisende dienstverlening, dan is het weten van uw exacte locatie niet van belang. dan moet uw werkgever gewoon met u afspreken dat u tijdens een consignatiedienst binnen x tijdsbestek elk adres op y*kilometer van uw woonplaats moet kunnen bereiken. daarvoor hoeft de meldkamer niet uw exacte adres te weten maar is een centrale plek in uw wijk voldoende. die 1 a 2 minuten reistijd tussen uw woning en de centrale plek in uw wijk gaat bij een niet-spoedeisende melding immers het verschil niet maken. 
bovendien kunt u dan tijdens de consignatiedienst ook gewoon een boodschap doen binnen uw dorp/wijk of even een klein rondje met de hond wandelen. zolang u maar snel weer terug kunt zijn bij uw huis en/of (dienst)auto om te kunnen reageren op een oproep. 

alles hangt dus af van uw functie.