Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 22-02-2024 08:22:12
Geldzaken & Recht

Locatie gegevens

Als een werkgever dit soort trackers gebruikt, via een app of een tracker, moet deze uiteraard aan de bestaande privacywet voldoen en, hij moet een gerechtvaardig belang hebben om je te volgen en dat lijkt me hier niet op zijn plek althans, ik zie het gerechtvaardige belang niet, werkgever weet immers waar je woont dus de tracker app hoeft niet..

dan kom je bij het stukje vertrouwen in elkaar en dan met name van de werkgever in de werknemer en laat dat nu juist niet een reden zijn om dit toe te staan..

neem contact op met je rechtsbijstand of juridische loket en leg deze vraag daar ook voor en vraag dan tegelijk welke stappen je kunt nemen om hier van af te komen, lijkt mij dat de werkgever een andere manier moet vinden om je je werk thuis te laten doen..

https://yeshugo.com/privacy-en-gps-tracking-hoe-werkt-dit-precies/#:~:text=het%20installeren%20van%20een%20gps,zomaar%20de%20hele%20dag%20volgen." target="_blank">https://yeshugo.com/privacy-en-gps-tracking-hoe-werkt-dit-precies/#:~:text=het%20installeren%20van%20een%20gps,zomaar%20de%20hele%20dag%20volgen.