Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 22-02-2024 13:05:24
Elektronica & TV

Kpn opzegging stilzwijgend geannuleerd

Dit is niet zo spannend en kunt u zelf ook oplossen.

stuur ze een brief of email (of beide), waarin u aangeeft niet akkoord te gaan met hun standpunt en wel om de reden dat zij u, na de opzegging,  een bevestiging per sms hebben gestuurd, waarvan hier (of in bijlage) een schermafdruk (maak even een schermafdruk, print dat uit en voeg toe in de brief, of kopieer naar de email).

eindig de brief met dat u er alsnog vanuit gaat dat kpn dit geschil naar tevredenheid voor u zal oplossen en dat zij de einddatum van 18-01-2024 zullen respecteren. indien u (= kpn) van mening bent in het gelijk te staan, zal door u (= ondergetekende) het geschil worden overdragen aan een jurist en/of de acm.

geef tevens aan dat u binnen 3 weken (vermeld datum) een schriftelijke bevestiging van kpn wenst te ontvangen.

met vriendelijk groet, hoogachtend, robin martens.

u moet wel even uw facturen nakijken, want 18/01 is halverwege de maand en daarom kan het zijn dat u een extra maand moet betalen, omdat facturatie vie een geheel andere afdeling loopt, maar die extra maand wordt later weer verrekend.