Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 22-02-2024 19:07:20
Elektronica & TV

Kpn opzegging stilzwijgend geannuleerd

Wat een belachelijke houding. 

je kunt bij kpn online een contract afsluiten, dus kun je ook online opzeggen. dat is de wet. 

vervolgens is kpn wettelijk verplicht om die opzegging te verwerken. en als u niet tussentijds uw opzegging intrekt, dan hoort het daarmee simpelweg klaar te zijn. 

meldt kpn schriftelijk dat u uw opzegging op rechtsgeldige wijze kenbaar gemaakt heeft, dat u daarvan een ontvangstbevestiging hebt ontvangen en dat daarmee de overeenkomst reeds per 18-01-2024 is beëindigd.
sommeer dat kpn haar administratie op orde brengt en meldt dat alle kosten die voortvloeien uit het verzuim van kpn, waaronder juridische en buitengerechtelijke kosten die u genoodzaakt bent om kpn tot de orde te roepen op kpn zullen worden verhaald.

meldt tevens dat u deze ernstige overtredingen van het consumentenrecht middels een klacht bij de toezichthouder zult melden indien er niet binnen 5 werkdagen een schriftelijke bevestiging komt dat alles in orde is gemaakt, vergezeld van een correcte eindafrekening en excuses en dat teveel betaalde kosten binnen 6 weken na 18-01-2024 op uw rekening teruggestort dienen te zijn.