Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-02-2024 15:44:04
Geldzaken & Recht

Probleem met e/mail facturen bymetis

Mijn reactie: wie eist bewijst en indien met bij 'bymetis'niet kan bewijzen dat u hen heeft benaderd om namens u op te zeggfen is mijn advies: niet betalen en laat ze dan eerst maar eens met bewijs komen. er kan altijd sprake zijn van bijv. een 'grappenmaker'. vraag in ieder geval aan degene bij wie u het abonnement heeft opgezegd om bewijs dat u het zelf heeft gedaan, telefonisch . zo er daar dan toch sprake zou zijn van een brief, vraag de koopie dan op om na te gaan wie er dan heeft ondertekend.

herhaald in andere woorden: het bewijs is aan hen en laat ze dus maar komen. laat u niet intimideren, zeker ook niet als er ineens een incassoburo zou worden ingeschakeld. ook dan geldt: bewijs het maar dat u de opdrachtgever bewiijs heeft dat men namens/voor u heeft opgezegd.

n.a.v. de vraag die @geborenamsterdammer stelt, ik ben ook wel benieuwd naar de (kopie) van de factuur die u heeft ontvangen. u kunt ook de verwijzing van @sjjoppy benutten en duidelijk maken dat u de opodracht niet heeft gegeven.