Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tilpend - 26-02-2024 17:21:59
Geldzaken & Recht

Ilost raakt spullen in tas kwijt

"tevens ben ik benieuwd of ik nog wat kan doen om ilost te overtuigen dat de schuld waarschijnlijk bij hen ligt en dat ze onderzoek moeten doen?" 

ilost heeft, zoals u zelf ook schrijft, de spullen nooit in handen gehad, hoe kan de schuld dan bij hen liggen? 


 


"ik vind het tevens onacceptabel dat ilost hier een soort monopoliepositie heeft voor verloren voorwerpen. als je de service van telfort niet goed vind kan je toch ook naar kpn gaan, en als vamos me belazert kan ik toch ook naar bol.com?" 



ik moet toch echt hard lachen om uw reactie, u snap toch zelf wel dat deze vergelijking totaal geen hout snijdt? hoe ziet u dat voor zich? dat u in uw handtas, die u door uw eigen schuld verloren bent, een briefje gaat stoppen waarin u aangeeft dat de vinder geen gebruik mag maken van ilost maar van een andere dienst? u mag blij zijn dat er überhaupt een service voor verloren voorwerpen is.


 


uw klacht is onredelijk en onrealistisch.