Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 29-02-2024 13:48:37
Elektronica & TV

Samsung tv met kringen

Inderdaad een veel voorkomend probleem dat de lensjes op den duur loslaten maar dat komt niet door slecht geplakte lensjes maar door de leds zelf want die worden warm en die warmte kan niet weg.
bij een hoge helderheid van het beeld zullen de lensjes eerder loslaten dan bij lagere helderheid of in de energiebesparingsmodus.
na 7 jaar is de tv economisch afgeschreven en qua opties hevig gedateerd maar de tv is nog wel te herstellen door een gespecialiseert reparatiebedrijf.
goedkoop is dat echter niet maar wel goedkoper dan een nieuwe tv aanschaffen.
zelf repareren is geen optie want het lcd scherm zal verwijderd moeten worden en dat kan alleen met speciaal gereedschap omdat een lcd scherm zeer breukgevoelig is.
op internet is een reparatiebedrijf te vinden die zo'n reparatie aan huis uit kan voeren maar u moet dan wel op tussen de twee a' driehonderd euro aan reparatiekosten rekenen.
de vraag voor u blijft dan of u het er voor over heeft of toch een nieuwe tv gaat aanschaffen.