Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 03-03-2024 10:42:04
Huishouden & Energie

Schuifdeur badkamer

Veruit het mooiste is naar mijn mening een schuifdeur die in de wand verdwijnt. bij nieuwbouw moet dit in principe zonder problemen te realiseren zijn, tenzij het om een dragende muur gaat.
nadeel bij een deur die in de wand verdwijnt, dat je ter plaatse van de uitsparing tbv die schuifdeur aan beide kanten niets aan de wand kunt monteren. 

als "in de muur" niet kan, dan is de beste plaats afhankelijk van hoe de wanden gebruikt worden. de kant waar de deur langs moet schuiven, kun je immers niets ophangen, maar ook niets tegen de muur aan zetten. geen kastje, geen douchecabine, geen wastafelmeubel, geen bed... 

de beste plaatsing is dus afhankelijk van waar die deur het minste tot 'last' is voor het gebruik en de gewenste indeling/inrichting van de beide ruimtes.