Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 04-03-2024 15:53:31
Huishouden & Energie

Oneerlijke tarieven door liander voor verplaatsen meterkast

Exorbitante kosten? u heeft een berekening wat de daadwerkelijke kosten zijn?
als ik uw aanvraag lees is het niet alleen het verplaatsen, maar ook het verzwaren van de meterkast. terwijl het bij enexis enkel om het verplaatsen gaat.
op een ander forum kwam ook al een vraag voorbij omtrent prijsverschillen. daar ging het om de kosten voor het wisselen naar een slimme meter. daar kwam toen uit dat enexis ook een lager tarief berekende, maar de rest kosten verhaalde op alle klanten. terwijl eigenlijk de gebruiker zou moeten betalen. het zal mij niets verbazen als dat hier ook aan de hand is.

u wilt graag eerlijke bedragen betalen, dan zal u eerst zelf met een berekening moeten komen waaruit blijkt dat u inderdaad erg veel te veel zou betalen.