Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 09-03-2024 11:17:26
Geldzaken & Recht

Oneens met standpunt kifid

Zo te lezen heeft het kifid een bindende uitspraak gedaan en dat betekent niets anders dan dat de hypotheekverstrekker op basis van onderzoek niets te verwijten valt.
alle punten die u aanhaald zoals zorgplicht e.d. zijn wel degelijk door het kifid onderzocht en uit dat onderzoek zal gebleken zijn dat de hypotheekverstrekker zorgvuldig heeft gehandeld.
tegen de uitspraak in verweer gaan is geen optie omdat het een bindende uitspraak betreft en zal bij een rechtszaak ook mee gaan wegen want u dient te bewijzen dat zowel het kifid als ook de hypotheekverstrekker onjuist gehandeld hebben en als argument aanvoeren dat andere hypotheekverstrekkers die optie van splitsing wel toe staan is bij voorbaat kansloos want er bestaat geen wettelijke verplichting om splitsing mogelijk te maken.