Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Waga
Waga - 11-03-2024 15:16:53
Winkels & Webshops

Opgezegd bij de vriendenloterij, moet nu €30,- betalen. mag dit. bedrijf heet by

Ik geloof dat ik ook er in ben gestonken bij bymetis, ik had een mail gestuurd heb zelf niet goed opgelet, zeg ik nu zelf.
wilde brommer verzekering opzeggen bij de hema..toen ik de mail verstuurde zag ik dat het om een zorgverzekering ging.nog geen 3 tellen later mail gestuurd dat ik een fout heb begaan..nou hoe hard dit bedrijf is wil je niet weten..ik kreeg vandaag om 6.06 een mail of ik even 30 euro over wil maken. antwoord heeft een week geduurd.
ik had gelijk een mail vanmorgen terug gestuurd, of ze mijn mail wel goed hadden gelezen dat ik een fout heb begaan..nou nu waren ze zo vlug binnen een uur had ik al een antwoord, dit proces is volledig geautomatiseerd en kan niet teruggedraaid worden en echt hè getekend.. daan...er zitten er toch mensen daar.kan ik hier nog mee of moet ik betalen?