Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-03-2024 11:56:53
Vrije tijd & Tuin

Privacy kwestie tuin

Naar mijn mening is hier niets tegen in te brengen. dat tenzij er een overeenkomst is, onderling gesloten dat ieder koper van een woning binnen een project, waarin het plaatsen van groen ook is overeengekomen. echter is het naar mening ook zo dat de buren ook niets kunnen doen tegen het gegeven dat zij een door u gespannen doek  niet mooi vinden. zij moeten maar afwachten totdat het groen dat u tegen het jekwerk plaatst of heeft geplaatst dicht groeit. 

op zich lijkt mij dit ook wel een 'leuke'kwestie voor de rijdende rechter of mr. frank visser (twee aparte programma's van twee omroepen, 1 publiek en 1 commercieel) ik kan mij evenwel niet voorstellen dat het antwoord daar anders kan/zal zijn. het enige waar u m.i. rekening mee dient te houden dat indien het door u opgehangen doek door bijv. storm schade veroorzaakt aan het hek u dan op grond van mandeligheid daarvoor aansprakelijk gesteld kunt worden.  die kans lijkt mij echter heel erg klein.