Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 21-03-2024 14:15:36
Vrije tijd & Tuin

Privacy kwestie tuin

Vanuit het project is besloten dat er geen schuttingen op de erfgrens geplaatst mogen worden maar groen zoals een haag dienen te zijn.
wat ik me dan afvraag waarom een hekwerk plaatsen en aan beide kanten ieder voor zich beplanting/haag plaatsen dat is dubbel op en bemoeilijkt het onderhoud vanwege het hekwerk.
daarbij al zouden de buren er ook voor kiezen om ook een beplanting/haag te plaatsen lost dat het privacy probleem niet op want voordat die volgroeid zijn bent u ook weer twee jaar verder.
zo te lezen hebben de buren geen bezwaar tegen een privacy doek maar wel tegen het één meter brede balkondoek want daarmee wordt het hek er niet mooier op.
ik zie wel een oplossing en dat is toch een privacy doek die het hekwerk bedekt en zodra het tuin seizoen begint aangebracht wordt want dan staat er veel minder wind en zowel u als de buren hebben een soort van privacy.
bij nieuwbouw woningen is het tussen naaste buren een beetje geven en nemen en in goed overleg komt u er wel samen uit.