Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kassa2551 - 22-03-2024 14:55:52
Vrije tijd & Tuin

Privacy kwestie tuin

ik heb jarenlang met plezer in eengezinswoning gewoond met tuin en buren, maar wat is vandaag privacy? ik geloof dat wij met z'n allen telkens weer verder doorslaan. waarom vinden mensen privacy dat je in een tuin zit aan een wijntje of gewoon lekker te liggen zo belangrijkmom nietgezien te worden.
stel je voor je hebt wel aan beide zijden een mooie afscheiding met groen zodat je denkt ik heb privacy en als je een nieuwsgierige buur hebt, weet au wat die doet? die gaat lekker op de 1ste of zolderverdieping kijken wat u uitspookt!! in nederland leggen wij gemiddeld 100 kilo zout op een slak maar als wij zo doorgaan zal bij een strenge winter er geen zout gestrooid kunnen worden omdat die allemaal gebruikt zijn door ze op slakken te leggen. wij zijn echt in nederland aan het doordraven en doorslaan op alles wat wij maar tegenkomen. wanneer gaan wij allemaal weer " normaal" doen. 


privacy.......let eens heel goed op. alleen criminelen en misdadigers hebben privacy maar u en ik niet, het begint al wanneer ik op straat loop!!,