Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

feya13
feya13 - 29-03-2024 12:48:41
Vrije tijd & Tuin

Vriendenloterij stoppen lukt niet

zelf ook problemen mee gehad. in december gebeld om op te zeggen. in februari nog steeds niet opgezegd. dus weer gebeld en dan zeggen ze doodleuk dat ze niets kunnen terug vinden. gechat met een medewerker om het alsnog stop te zetten maar deze was ook helemaal niet behulpzaam.


steeds weer aangedrongen om dan ons telefoongesprek erbij te pakken (daar ze dat opslaan), maar daar praatte hij steeds overheen. daarin kun je namelijk duidelijk horen dat het is stopgezet.


vervolgens weer gebeld (nadat hij me eerst het verkeerde nummer had gegeven - van de postcode loterij...) en daar met klem en nadrukkelijk geregeld dat ze het zouden stopzetten en het teveel betaalde bedrag zouden terug storten. ook gevraagd om dit via de mail de bevestigen zodat ik deze keer wel bewijs zwart op wit had. 


je moet goed je best doen en een beetje brutaal zijn, wil je van de vriendenloterij afkomen.