Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 10-04-2024 15:22:37
Elektronica & TV

Help, dvd-speler blokkeert geluid tv-speakers

Kunt u aangeven hoe u de aansluiting maakt, met welk soort 'plug'? het lijkt mij dat u mogelijk toch ooik een andere poort kunt benutten hoewel het wel merkwaardig is dat u klaarblijkelijk wel beeld houdt. toch de vraag: wat voor soort kabel met pluggen benut u, jacket, hdmi, usb of scart?

even binnenlopen bij bijv. de verkoper kan ook een oplossing zijn. (ik heb zelf een oude dvd speler die zowel is aangesloten op een nieuwe android tv en dat werkt probleemloos met aantekening dat ik voor afspelen van muziek dan de tv niet een benut. bij wel benutten van de tv stuur ik het geluid ook naar de versterker. dan via de dvd aansluiting/ knop en niet via de  tv via de cd aansluiting/knop) .