Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-04-2024 21:48:42
Geldzaken & Recht

Klarna, aanmaning niet besteld artikel

Ten eerst hetgeen nog niet is gezegd: indien u onterecht iets ontvangt behoeft u in principe helemaal niets te doen: https://c-bon.org/pakket-ontvangen-maar-niets-besteld/" target="_blank">https://c-bon.org/pakket-ontvangen-maar-niets-besteld/ doch u bent zo netjes geweest om het terug te zenden. dat is hoe dan ook wel in uw voordeel inzake het halen van uw rect tesp. de reden om niet te betalen. daarbij is uireeaard wel van eminent belang dat u bewijs heeft van terugzenden. daarbij is het als ook al gsteld aan de verkoper om te bewijzen dat u hetgeen dat u wordt aangerekend ook werkelijk heeft besteld.

al met al meer dan voldoende om u te adviseren om niet te betalen en u ook niet te laten intimideren indien men een vordering dreigt in te stellen resp instelt. op basis van uw melding stel ik dat men bij klarna onrechtmatig handelt.

ik neem aan dat u een kopie heeft van uw aangifte en u heeft nota bene de ontvangstbevestiging van nike.!! dat het is retourontvagen.
zo men toch uiteindelijk zou doorzetten en het tot een rechtzitting laat komen, regageer dan wel met al uw bewijsmateriaal en de kantonrechter zal dan m.i. absoluut korte metten maken met de vordering. reageert u niet, dan loopt u het grote risico van een bijverstekvonnis in uw nadeel. 

heeft u een rechtsbijstandsverzekering, benut die dan of vraag eventueel indien het inderdaad tot een formele vordering komt nader advies bij: - het juridisch loket, tel. 0800-8020 (gratis), zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl  en nogmaals: laat u niet intimideren!