Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JanvanAlles - 25-04-2024 13:35:51
Geldzaken & Recht

Zorgplicht online casino's

nee, de speler/gokker is verslaafd  "wij" mogen daarvoor dokken.  wie is er nou willens en wetens geheel vrijwillig gaan gokken?  en het mooie is, als een verslaafde gokker veel wint hoor je die niet maar als hij verliest is het janken geblazen en mag een ander ervoor opdraaien. 
je doet je nick wel eer aan ook hè (als je sillie zou spellen met een y that is) het is heel simpel, als je niet gokt kun je ook niet verliezen en áls je dan per sé wil gokken doe dat dan uitsluitend met geld wat je zelf hebt verdient, wat je over hebt en kunt missen dat kom je ook niet in de problemen. en als iemand heel verslaafd raakt aan (online) gokken heeft die blijkbaar tijd teveel. tijd die dus nuttig besteed had kunnen worden, bijvoorbeeld door inkomsten te genereren met werken ipv beloond te worden door anderman's zuur verdiende centen voor zijn/haar eigen dommigheid.