Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Janzegt
Janzegt - 25-04-2024 15:26:22
Vakantie & Reizen

Gevonden goederen terug zien te krijgen lukt maar niet

Er wordt zoveel achter gelaten in huurauto's, dat elke vestiging een dagtaak zou hebben aan het opslaan van de goederen, uitzoeken van wie het zou zijn, inpakken en opsturen. er moet administratie opgetuigd worden om te kijken of er wel betaald is voor het pakketje voordat het verzonden wordt. als alle kosten doorberekend worden aan de vergeetachtige, dan kost een pakketje minimaal eur 50,- per pakket. dat gaan ze zeker niet doen, want lang niet alle vergeten zonnebrillen kosten eur 50,-. en deze service doorberekenen in de verhuurkosten gaan ze ook niet doen, want dat werkt prijsverhogend.
dus als u uw zonnebril terugwil, dan is het of een ticket kopen naar madrid en persoonlijk ophalen. een ticket is dan goedkoper dan uw zonnebril van 810 euro.  misschien kunt u een claim indienen bij een reisverzekering als u die heeft afgesloten, maar dan acht ik de kans klein dat die ook uitbetaald. want iedereen "verliest en vergeet" tegenwoordig zijn zonnebril tijdens zijn vakantie.