Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-04-2024 10:31:52
Voeding & Gezondheid

Zero sugar jumbo

Zie aanvullend op gegeven reactiues het onderstaande waaruit is af te leiden dat zelfs suikervrij wel andere zoetstoffen kan bevatten waar ook ??? bij geplaatst kunnen worden. 
(citaat, bron https://www.thuisatleet.nl/voeding/coca-cola-zero-gezond-ongezond-afvallen/#coca%20cola%20zero%20sugar%20nou%20gezond%20of%20ongezond?" target="_blank">https://www.thuisatleet.nl/): 'met zoveel vragen en tegenstrijdige antwoorden, kan het moeilijk zijn om het allemaal te begrijpen. we gaan een kritische blik werpen op de wetenschap rond coca cola zero en de gezondheidseffecten ervan. is het echt beter voor je dan cola light als het gaat om de effecten op je lichaam? of is het gewoon een manier van het bedrijf om te profiteren van je schuldgevoel? we zullen je er in dit artikel duidelijkheid over geven.

om gelijk met de deur in huis te vallen, coca cola zero is niet per definitie gezond. laten we het zo zeggen, water blijft het meest gezonde drankje dat er is. hoewel er nauwelijks calorieën in coca cola zero zit, zitten er wel zoetstoffen in die door overmatig gebruik minder goed zijn voor de gezondheid. je wordt dus niet dik van coca cola zero, maar je zult wel aan de zoetstoffen moeten denken. door niet overmatig zero dranken te drinken is het in ieder geval niet ongezond.


wat is cola zero?

coca cola zero is een verfrissend niet-alcoholisch drankje dat gebrouwen en verkocht wordt door de coca cola company in meer dan 165 landen over de hele wereld. het bevat nog steeds alle ingrediënten die de klassieke versie van coca cola wel bevat.


deze cola bevat nauwelijks calorieën, maar bevat wel cafeïne (er is overigens ook een zero variant waar geen caffeine in zit), is zonder toegevoegde suikers en dankzij het zero procent alcoholgehalte dus volkomen veilig om te drinken. dit biedt iedereen toch echt een doorbraak als het gaat om een lekker fris drankje, of je nu werkt of gaat sporten, of thuis bent met je gezin én alles behalve zout zit!' (einde citaat)   bij sinas etc. zal het niet anders zijn lijkt mij.