Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 27-04-2024 21:13:01
Computers & Telefonie

Pictogram op beginscherm plaatsen


                 https://tecnobits.com/nl/hoe-pictogrammen-aan-het-bureaublad-toe-te-voegen-in-windows-11/" target="_blank">https://tecnobits.com/nl/hoe-pictogrammen-aan-het-bureaublad-toe-te-voegen-in-windows-11/

slepen en neerzetten: de eenvoudigste manier om een ​​pictogram aan het bureaublad toe te voegen is door te slepen en neer te zetten. open eenvoudigweg de verkenner en navigeer naar de locatie van het bestand of programma dat u aan het bureaublad wilt toevoegen. houd vervolgens de linkermuisknop op het bestand ingedrukt en sleep het naar het bureaublad. wanneer u het vrijgeeft, ziet u dat er een snelkoppeling naar het bestand op het bureaublad wordt gemaakt.
contextmenu: een andere optie is om het contextmenu te gebruiken. ga hiervoor naar de locatie van het bestand of programma in verkenner. klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer 'snelkoppeling maken'. er wordt automatisch een snelkoppeling gemaakt in dezelfde map als het bestand. u kunt die snelkoppeling naar het bureaublad slepen en neerzetten, zodat u deze bij de hand hebt.
klik op de https://tecnobits.com/nl/hoe-verwijder-ik-de-weerwidget-van-mijn-taakbalk%3f/" target="_blank">barra de tareas: als u een programma op de taakbalk hebt vastgezet en een snelkoppeling op het bureaublad wilt maken, klikt u eenvoudig met de rechtermuisknop op het programmapictogram op de taakbalk en selecteert u 'bestandslocatie weergeven'. verkenner wordt geopend in de overeenkomstige map. van daaruit kunt u het bestand of programma naar het bureaublad slepen en neerzetten om een ​​snelkoppeling te maken.