Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 30-04-2024 13:23:24
Voeding & Gezondheid

Krimpflatie

De eieren worden op de pluimveehouderij al op gewichtsklasse door machines gesorteerd dus de supermarkt zelf valt niets te verwijten.
zodra een kip een ei legt begint het ei al vocht te verliezen en dat wordt onder het kopje hoe weet ik hoe vers een ei is ook aangegeven en er staan nog meer wetenswaardigheden op die website die het lezen waard zijn.
volgens de website zijn kakelverse eieren niet eens te pellen en is het handiger dat pas na 5 of 10 dagen te doen.
kakelverse eieren zal u in de supermarkt ook niet vinden maar wel eieren onder de noemer vers en maakt dat die eireren zo'n 5 tot 10 dagen op een constante temperatuur bewaard zijn voordat ze bij de supermarkten worden afgeleverd.
arme kippen die leggen een kakelvers ei en zonder dat ze het besef hebben doen ze ook nog eens mee aan de krimpflatie.