Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-01-2006 22:27:34
Voeding & Gezondheid

Prijzen in de catering etc

De meeste bedrijven zijn helaas overgestapt op prof. cateraars zoals sodexho. dit zijn commerciele instellingen, die weten dat ze weinig concurrentie hebben.
zelf heb ik enige tijd voor een overheidsinstelling gewerkt, waarbij er geen winstoogmerk was, en de kwaliteit van het gebodene byzonder goed was. eten op het bedrijf was een secundaire arbeidsvoorwaarde.
na de komst van een cateraar werden alle budgetten gekort. niks kon meer, personeel en leveranciers werden kort gehouden.
reden genoeg om weer in een echt hotel te gaan werken. daar kun je je gasten tenminste echt verwennen.
het blijkt wel, zodra de liefde van de cateringmedewerkster voor haar gasten wordt vervangen door een gladde manager met dollartekens in de ogen is het snel gedaan met de bedrijfscatering.
lunchpakketten van thuis zijn weer terug van weggeweest.