Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-01-2006 23:05:17
Voeding & Gezondheid

Middel tegen snurken

hoi meisie ,


ik ben ook ge?pereerd geweest aan mijn neus.


het was omdat ik een vergroeide bot had en ik daardoor slecht adem kon halen . ik ademde n.l. op het laatst merendeels door mijn mond. dus medisch gezien kon ik via mijn ziekenfonds toen de tijd gewoon ge?pereerd worden. daarnaast had ik toevallig last van snurken. althans ik had er geen last van maar mijn toenmalige vriendin. het was zo erg dat ik maar naar een andere kamer verhuisde anders kreeg ze gewoon geen slaaprust .


na de operatie kreeg ik dus meer lucht en ik ademde weer normaal door mijn neus en het gesnurk hield op ! maar nu , ongeveer 10jr later na de operatie snurk ik weer. dus ik weet niet of een operatie voor altijd het gesnurk stopt . bij mij iedergeval niet.


de operatie was in dit geval een operatie waarbij mijn neusbot werd weggehaald . maar huig oprekken heb ik dus niet laten doen wat misschien wel bij de meeste zal helpen .


groetjes,


ren?