Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-01-2006 08:29:05
Computers & Telefonie

Versatel 4mb internet+voetbal+gratis bellen s?vonds/weekend

wij hadden precies t zelfde maar wij hadden er ook nog eens geen internet bij laat staan televisie


wij hebben meerdere malen mat de klantencervice?! gebeld maar hielpen ook niet echt en werden na verloop van tijd toch aardig onbeschoft!


na t hoofdkantoor te hebben gebeld (ook meerdere malen) kregen we eindelijk eens iemand aan de telefoon die het ook aso vond en er ook nog eens een x wat aan deed ( we wilde het nu zo onderhand allemaal opzeggen!!) als we op het laatst belde met klantencervice duurde het steeds langer omdat ze eerts alles gingen lezen ( iedere keer werd er een nieuwe case aangemaakt ) maar er werd niks verholpen


om een lang verhaal kort te maken we hebben bijna 3 mnd zonder internet , bellen en dat voetbal tv gezeten dat er eindelijk eens iemand was die ook vond dat we het wel mochten ?! opzeggen omdat hun niet lerverde waar we voor betaalde!!


we hebben nu internet en bellen via kpn heb je ook dat gedoe niet dat je toch nog een rekening krijg van kpn (wat we bij versatel ook nog kregen omdat dat ook weer eens niet goed geregeld was!!)


heb de klantencervice daar ook al aan de telefoon gehad en ze zijn daar ook een stuk professioneler ( versatel weet niks scheep je af maak cases aan maar voor de rest doen ze niks!!!)


de enige snelle reactie die ik daar kreeg was toen ik het geld van t abb. terug gevorderd had! toen habben we na een week een brief op de mat


waar ze ons nu nog steeds mee lastig vallen ... een rekening van 0,48 ct ... anders word er een deurwaarder gestuurd ?!?!


ze kunnen die 48 ct van die maand afhalen van dat abb. dat we toen nog 2 mnd vooruit betaalde en een maand niks van hebben gehad...en de rest mogen ze storten op mijn rekening en anders mogen ze t duwen waar t donker is maar ik wil niks meer van versatel!


mijn internet werkt nu echt en mijn telefoon ook!!!!


en versatel mach wat mij betreft afbranden..