Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ricardow
ricardow - 25-01-2006 15:48:35
Computers & Telefonie

Vraag/antwoord

@ freya:


waarschijnlijk heeft vragensteller dit ook geprobeerd, maar door de (aanhoudende) ondercappaciteit van deze website, lukte het hem niet om de antwoorden te bekijken.


dit lukte mij namelijk ook niet daarnet (zo rond 21.00). de problemen met deze website spelen al langer en iedereen (inclusief mijzelf) zit dan ook met smart te wachten op de beloofde lancering van de nieuwe kassa-website 'begin dit jaar.' alhoewel dit natuurlijk een rekbaar begrip is, verwacht toch iedereen dat dat deze maand zal geschieden.


dus wnn526358, je bent niet de enige met deze ervaring en hopelijk is het eind deze maand opgelost.


als de problemen dan (eindelijk) eind januari opgelost zijn, hoop ik (en met mij waarschijnlijk velen) dat 'we' een hele hoop vaste respondenten van deze rubriek weer spoedig terug zullen zien. want hun bijdrages en bereidheid tot antwoorden, worden node gemist


groet richard