Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-01-2006 22:13:07
Geldzaken & Recht

Nuon slaat weer toe

beste henk


je informatie is ietwat summier, maar ik bergijp dat anders de tekst te lang wordt. nuon heeft een oude vordering uit handen gegeven. jij betaalt netjes conform de afspraak aan de deurwaarder. dossier wordt gesloten en je krijgt 1.449 euro terug uit dat dossier. klopt zover?


met een einde aan de overeenkomst bedoelen ze waarschijnlijk een einde aan de betalingsregeling. vraag het incassobureau om een gespecificeerde opgave van de nieuwe (vermeende) vordering. merk daarbij duidelijk op dat er in het verleden inderdaad een betalingsregeling heeft plaatsgevonden en dat je die altijd keurig gevolgd hebt en dat dat dossier gesloten is.


zoals ik het zie denkt nuon nu een nieuwe vordering op je te hebben, dan rijst vanzelf de vraag: waarover, waarom nooit aanmaningen ontvangen etc etc.


neem deze stap en kom met je bevindingen terug hier. ik zal het "op de hoogte blijven" vakje aanvinken, dan krijg ik mail bij elke nieuwe reactie.


succes